Praktijk Oriël

Bewustzijnscoach

Als bewustzijnscoach kijk ik samen met jou wat er gaande is en aandacht vraagt in jouw leven. Wat speelt er in allerlei situaties in en om je heen, op allerlei niveaus. We gaan de kracht in jou opzoeken en weer laten stromen zodat er licht mag komen op alles wat gezien mag worden. Je mag gaan kijken met de ogen van wie jij werkelijk bent. Met de ogen van het Wezen die jij bent.. Zo kan er beweging ontstaan en helderheid komen. 

Door je meer bewust te worden van wie je bent, of juist niet bent.. kun jij jezelf steeds beter leren kennen. Je gaat patronen en programma's herkennen, doorzien en omzetten. Je krijgt inzicht en overzicht. Je gaat bewuste keuzes maken vanuit je hartkracht en vanuit de pure kracht die je bent in het leven staan. 

De vreugde en passie die jij bent mag weer stromen ook al is het soms niet gemakkelijk om hier op aarde te zijn. Maar door meer en meer vanuit je kracht in het leven te staan kun je alles wat op je pad komt aanschouwen , doorvoelen en doorzien. Je hoeft geen lessen te leren om te kunnen groeien, je mag je juist weer herinneren! Herinneren wie je werkelijk bent! Eeen krachtig Creatiewezen die vanuit pure hartkracht mag leven en Zijn. 

Leven vanuit je hartkracht, daar inspireer je anderen mee. Alles wat jij uitzend vanuit hart heeft invloed op iedereen en het hele collectieve veld. Jij bent zo belangrijk.. Jij doet er toe! 

Ik help je graag herinneren en laat me door jou graag inspireren.