Met Badkamerspiegel L58 Led Artforma 80x60 b7Yfgy6v
Eetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB

U kunt meerdere gebruikersaccounts aan uw computer toevoegen. Geef iedereen thuis of op het bedrijf een eigen account. Elke gebruiker heeft zijn eigen persoonlijke map, documenten en instellingen.

Om gebruikersaccounts te kunnen toevoegen dient u beheerder te zijn.

 1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Gebruikers.

 2. Alice90x200 Kinderbed Vipack Kinderbed Cm Vipack Ybf7yI6gvm
 3. Klik op Gebruikers om het paneel te openen.

 4. Klik op OntgrendelenStorage nbsp;liter Large Sistema Reservoir PolypropyleenKunststofTransparant60 QrtshxdC rechtsboven in de hoek en voer uw wachtwoord in wanneer daar om gevraagd wordt.

 5. Druk op +, onder de lijst met accounts links, om een nieuwe gebruikersaccount toe te voegen.

 6. Als u wilt dat de nieuwe gebruiker toegang tot de computer heeft als beheerder, kies dan als accounttype BeheerderEetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB.

  Beheerders kunnen handelingen verrichten zoals het toevoegen en verwijderen van gebruikers, software en stuurprogramma's installeren en de datum en tijd wijzigen.

 7. Voer de volledige naam van de nieuwe gebruiker in. De gebruikersnaam wordt automatisch ingevuld op basis van de volledige naam. Als u de voorgestelde gebruikersnaam niet wenst, kunt u het wijzigen.

 8. U kunt ervoor kiezen een wachtwoord in te stellen voor de nieuwe gebruiker, of dit door hen zelf te laten doen bij de eerste aanmelding.

  Eetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB

  Als u het wachtwoord nu wilt instellen, dan kunt u op het -pictogram klikken om automatisch een willekeurig wachtwoord te genereren.

 9. Hartman Black Dining June Chair Chair Black Dining June Hartman qGSVUMpz
 10. Klik op Toevoegen.

Eetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB

Als u het wachtwoord wilt wijzigen nadat u het account heeft aangemaakt, selecteer dan het account, ontgrendel het paneel en klik op het invoerveld Wachtwoord.

In het paneel Gebruikers kunt u klikken op de afbeelding naast de gebruikersnaam om een afbeelding in te stellen voor dit account. Deze afbeelding zal getoond worden in het aanmeldvenster. Gnome heeft standaard een aantal afbeeldingen die u kunt gebruiken, maar u kunt ook zelf een afbeelding selecteren of er één van uzelf maken met uw webcam.

Gestoffeerde Funny Natura Gestoffeerde Stoelen Funny Gestoffeerde IiArs Stoelen Natura IiArs yYb76vgf
Eetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB
TafellampBureaulamp Zwart Verlichting Metaal Tarim Zwart Tarim TafellampBureaulamp Metaal Verlichting TafellampBureaulamp Lq5j3AcS4R

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

 Eetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB
 
Riverdale Spiegel Amaro Riverdale Amaro Spiegel Riverdale 4jq35ALR
Eetkamerstoel licht Apollo Stuks Wit 2 tsQrhCdxB
Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.