Praktijk Oriël

HartKracht consult      

 

 In een HartKracht consult treed ik op als waarnemer, als brug tussen jou als cliënt en het heelheidsveld. Bronwereld waar wij vandaan komen en altijd mee verbonden zijn. Het veld van schepping en creatie.. The force of life!

Ik werk niet met jou buiten mezelf, ik ga niet in energie naar jou toe maar neem je mee via mijn hart naar het heelheidsveld. Zo kan er beweging, opschoning en heling ontstaan in allerlei gebieden en lagen in jou. De verbinding vanuit HartKracht is zuiver, puur en kan niet beïnvloed worden door invloeden van buitenaf. 

In een sessie mag je heerlijk op de bank liggen in mijn praktijk. Via een meditatie breng ik je naar binnen toe, naar je eigen kracht. Laat ik je het verschil ervaren tussen je lichaam, brein en hartsveld.  Je komt in een ontspannende staat terecht en door samen te kijken wat er speelt, te schouwen vanuit ons hart kan de verandering en heling tot stand komen in alle disbalans. In contact met het krachtige wezen dat jij bent kun jij alles aangaan in jou wat er speelt.

Angst, onzekerheid, gevoel van niet vooruit komen, ziekte, boosheid, passiviteit, spanning, verslaving enz. Al dit soort thema’s kunnen aanschouwt worden vanuit hartsverbinding en zo kan er inzicht, opschoning, verandering en heling ontstaan.

Ons lijf en systeem kan allerlei blokkades ervaren maar weet dat jij niet je lichaam bent! Jij woont als wezen tijdelijk in je lijf, en je lichaam kan verstoringen hebben die voor ongemak kunnen zorgen. Maar die kun je dus aangaan vanuit Hartverbinding en in verbinding met bronwereld.

Wat dus van wezenlijk belang is dat jij je iedere dag weer bewust verbindt met je hart, met de kracht die jij bent en waarmee je verbonden bent. De Force of Life. En van daaruit kun je gaan onderzoeken en kijken naar alles wat je ondermijnt en tegenhoudt in je leven en kun jij je lijf als het ware meer en meer vrij gaan maken van allerlei verstoringen en je scheppende en krachtige energie laten stromen. En hoe meer jij vanuit je hart en verbinding in het leven gaat staan hoe meer jij kunt betekenen voor anderen en voor de aarde. Je oorspronkelijke vermogens mag je weer herstellen. Daarvoor ben je hier!

Het is een hartsmissie van mij om mensen weer in contact te brengen met de grote kracht die ze zijn. Helpen herinneren dat je veel meer bent dan je lichaam en dat het er toe doet dat jij hier bent! Wij mensen zijn scheppende wezens die kunnen en mogen creëren. En vanuit mijn hart kan ik zeggen dat ik het geweldig vind om hierin een inspirerende en ondersteunde rol te hebben bij het begeleiden van anderen hierin. Dit krijg ik ook vaak teruggekoppeld van mijn cliënten en daar word ik heel blij van.

Durf weer in je eigen authentieke scheppende kracht te gaan staan en van daaruit je leven te leven. Vol passie, liefde en kracht. Wees weer een inspirator voor anderen door volledig uit jouw kracht te leven en anderen te raken!