Praktijk Oriël

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Agnes en ben moeder van twee prachtige dochters. Ik woon in het mooie bosrijke Appelscha waar ik graag in de de natuur vertoef. De verbinding vanuit mijn hart met de aarde en de natuur is heel belangrijk voor mij. In de stilte die daar te vinden is, met alle geuren/kleuren/geluiden die met mij resoneren, vind ik mijn rust, krijg ik inzichten en ideeën en kan ik me ontladen en opladen.

Na jaren mijn innerlijke stem genegeerd te hebben, altijd maar door te willen gaan, is eind 2006 de ommekeer gekomen. Door de zoveelste lichamelijk klacht belandde ik in de ziektewet. Ik werd letterlijk stop gezet. Op mijn innerlijke deur werd geklopt en ik kon het niet langer negeren. Via een haptonoom heb ik geleerd naar de signalen van mijn lichaam te luisteren, leren te voelen en mijn hart open te stellen. Hierdoor leerde ik mezelf steeds beter kennen en groeide het vertrouwen.

Spiritualiteit heeft me altijd al getrokken en door mijn groei ben ik me hier meer en meer in gaan verdiepen. Via allerlei opleidingen, cursussen en workshops op gebied van bewustwording en lichaamswerk maar vooral ook door zelfonderzoek! Wat in 2008 resulteerde in het starten van mijn eigen praktijk. En mijn eigen onderzoek en bewustwordingsproces gaan nog ieder dag door. Dit staat nooit stil, alles is en blijft in beweging.

De doelstelling van mijn praktijk is om mensen te begeleiden en te verbinden met hun eigen innerlijke kracht die zo enorm groots is, maar waar men zich vaak niet meer zo bewust van is. Onze oorspronkelijke vermogens mogen we weer gaan herstellen! 

 

                           Wees de creator van je eigen leven!

 

Iedere dag ben ik weer blij dat ik me op mijn eigen kracht ben gaan richten i.p.v. alleen naar de buitenwereld te kijken en anderen te volgen. Ik ben gaan luisteren naar dat wat ik graag wil, waar ik blij van word. Leven en werken vanuit mijn hart, in verbinding met het levensveld! Ik schep mijn eigen leven meer en meer. En het mooie daarvan is dat je dat dan ook uitstraalt en anderen kunt inspireren om ook vanuit die verbinding in het leven te gaan staan!

Als mijn woorden met je resoneren, de teksten je aanraken dan ontmoet ik je graag in mijn praktijk. Voel je welkom zoals ik ook al schreef op de Homepagina!