Praktijk Oriël

Heel mijn leven heeft de cyclus van geboren worden t/m het sterven en verder mij aangetrokken. De puurheid van een nieuwe ziel vol licht en liefde die op aarde is geboren. Het proces van stappen nemen in je leven met allerlei uitdagingen op het pad. Het pad van groei, herinneren en je licht laten schijnen en uiteindelijk het proces van het loslaten van de aarde, je aardse lichaam en het teruggaan naar huis.

Op het gebied van het laatste stuk hierop aarde wil ik graag een luisterend oor zijn, een klankbord. Een objectief persoon die door mijn aanwezigheid rust en ruimte kan creëren waarin alles mag zijn. Stilte, herinneringen, verhalen, vragen, angsten enz.

 

Soms is het lastig om alles te delen met een naaste. Het kan fijn zijn een gesprek te hebben met iemand buiten de familie of vriendenkring om. Iemand die niet emotioneel verbonden is en volkomen onbevooroordeeld er kan zijn. En hierdoor de ruimte te bieden waarin men alles kan delen, vragen of vertellen zonder dat men het idee heeft rekening te moeten houden met de gevoelens van de familieleden of vrienden.

Dit kan zeer bevrijdend zijn en mooie stappen tot gevolg hebben om het hier op aarde goed af te sluiten alvorens de overgang naar thuis te maken. 

Ik leef en werk vanuit een holistische visie maar dit hoeft niet te betekenen dat iemand die stervende is ook zo in het leven 'moet' staan. Ik ben het luisterend oor en vanuit het contact dat ontstaat en wat de persoon zelf aangeeft zal datgene zich ontvouwen wat belangrijk is. Deze vorm van begeleiding bied ik vanuit mijn hart aan en stemt mij vol dankbaarheid.

Voor meer informatie kun je me mailen op info@oriel.nl of bellen naar 06-20739128