Praktijk Oriël

Innerlijke stilte wandeling

 

 

 

 

 

Op woensdag 16 mei a.s bied ik de mogelijkheid aan om met een groep mensen heerlijk de natuur in te gaan voor een 'Innelijke Stilte' wandeling.

Wandelen geeft rust en ruimte in je hoofd, brengt je weer in contact met je lichaam en hart, werkt helend en het ontwaakt je creativiteit. We zijn vaak zo druk met van alles en nog wat, hebben het gevoel dat we geleefd worden en nemen zelden de tijd om echt stil te zijn. Door bewust te zijn van je lichaam, iedere stap die je zet, de natuur, geuren en geluiden om je heen, wordt het rustig in je hoofd. De stilte brengt je in contact met je ware zelf, het wezen dat jij bent en van daaruit kun je luisteren naar de antwoorden van je hart en voel je wat jij nodig hebt of wat de volgende stap mag zijn in je leven.. 

We beginnen deze wandeling met een korte kennismaking en geef ik wat info betreft de wandeling. Via een meditatie maken we de beweging van hoofd naar hart waarna we in stilte gaan wandelen. Onderweg kunnen er momenten van stilstand zijn op bepaalde plekken zodat men kan ervaren. Intuitief zal dit ontstaan na gelang de behoefte die helder wordt voor mij uit de groep deelnemers. 

 Na afloop drinken we bij de auto samen een kopje koffie/thee die ik meeneem en is er de mogelijkheid tot delen van ervaringen. 

Ik werk ook met kristallen en biedt de mogelijkheid aan voordat we starten dat jij je hier op in kunt gaan voelen om te kijken of er er tijdens de wandeling een kristal met je mee mag voor ondersteuning. En mocht je na de wandeling besluiten dat het kristal bij je mag blijven dan is er de mogelijkheid om hem aan te schaffen. En anders lever je hem weer liefdevol in bij mij. 


Waar:

Aekingerzand Canada 2 Appelscha/Elsloo


Tijd:
Vertrek om 10.30 uur.  Terugkomst rond 12.15/12.30 uur. 


Investering:
€10,00 p.p.


Opgave:
info@oriel.nl